Informatie over archiefkasten

archiefkasten

ArchiefkastenOnline biedt een gespecialiseerd assortiment archiveringsoplossingen van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een ladekast, een roldeurkast of een tekeningkast, in dit uitgebreide assortiment vindt u diverse mogelijkheden. Als Bisley-partner vindt u het volledige Bisley-kasten assortiment uit het snelleverprogramma.

Unieke selector

Via de unieke selector vindt u binnen een paar klikken de kast die het best overeenkomt met uw wensen. U kunt ondermeer selecteren op de soort kast, de kleur, afmeting of bijvoorbeeld het aantal laden dat u wenst in uw dossierkast.

Assortiment

ArchiefkastenOnline voert naast het Bisley-assortiment ook een eigen huismerk roldeurkasten. Deze hoogwaardige kasten zijn vriendelijk geprijsd en kennen een uitstekende prijs kwaliteit-verhouding. Het snelleverprogramma van Bisley is opgenomen in het assortiment. Via onze afdeling klantenservice is het gehele Bisley-programma te verkrijgen in wel 17 kleuren! Afhankelijk van de kleur die u kiest kan er een kleurtoeslag van toepassing zijn; onze productspecialist meubilair informeert u graag over de mogelijkheden.

Levering

De levering van de kasten vindt altijd plaats achter de eerste drempel van de eerste deur. Wilt u de kast geleverd krijgen op de door u gewenste locatie of u heeft een inrichtingsproject? Neem contact op met onze afdeling klantenservice en vraag naar onze productspecialist meubilair voor een offerte op maat!

ladeblok en kast

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest